Рецептата за тази моделираща паста, както и за много други, които съм публикувала, намерих отново в латиноамериканските сайтове. Там я наричат: "Ceramica del sal", приготвя се без лепило, като се вари и след изсъхване се получава интересен "зимен" ефект от кристалчетата сол.
Тези шоколадови бонбони имат история, започваща от далечната 1907, когато Франческо Андреани, Леоне Асколи, Анибал Спаниоли и Франческо Буитони основават малка шоколадова фабрика в историческия център на Перуджа (Италия), наричан Перужина.
Домашните ароматизатори имат предимството,че винаги носят предпочитаните от нас ухания, дозирани точно толкова, колкото ни харесва. Днешният ароматизатор е лесен за изпълнение и ще се убедите като прочетете нашата днешна публикация.