Пастет (пате) от риба тон
Продукти, използвани в този случай:
- 2 кутийки по 80 гр. риба тон в натурален сос (За предпочитане обаче е тази в зехтин)
- 1 голям или 2 малки картофа
Обелваме и сваряваме картофите.
Оцеждаме ги добре от водата, прибавяме рибата тон и разбиваме с пасатор. (В по-лошия случай, ако нямате пасатор, става и намачкване с вилица :)
Ако има нужда добавете допълнително зехтин, или ако нямате обикновено олио.
Може да сте креативни и да добавите допълнителни неща като чер пипер, чесън, майонеза и дори маслини.
http://blog.giallozafferano.it/dolcidiziachicca/pate-di-tonno-con-crostini/ |
Приятен апетит!!!
P.S. Ако искате да видите и научите още много нови и интересни неща, посетете нашата страница във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/378107482259981
Няма коментари:
Публикуване на коментар