неделя, 20 юли 2014 г.

Пастет (пате) от риба тон

Пастет (пате) от риба тон



Продукти, използвани в този случай:



  • 2 кутийки по 80 гр. риба тон в натурален сос (За предпочитане обаче е тази в зехтин)
  • 1 голям или 2 малки картофа




Обелваме и сваряваме картофите.












Оцеждаме ги добре от водата, прибавяме рибата тон и разбиваме с пасатор. (В по-лошия случай, ако нямате пасатор, става и намачкване с вилица :)












Ако има нужда добавете допълнително зехтин, или ако нямате обикновено олио.



Може да сте креативни и да добавите допълнителни неща като чер пипер, чесън, майонеза и дори маслини.


http://blog.giallozafferano.it/dolcidiziachicca/pate-di-tonno-con-crostini/ 




Приятен апетит!!!



P.S. Ако искате да видите и научите още много нови и интересни неща, посетете нашата страница във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/378107482259981

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Flickr