неделя, 9 февруари 2014 г.

Поставка за лаптоп от PVC тръби "направи си сам"

Поставка за лаптоп от PVC тръби "направи си сам"
Преди около месец си купих на промоция поставка за повдигане на лаптопа, но останах много разочарована, тъй като лаптопа не пасваше добре, заради кабелите за слушалките, а и цялата конструкция беше доста нестабилна.

За ползата от поставката-тялото на този, който е пред лаптопа е изправено и лятото повдигането на компютъра му помага да се охлажда по-добре и да не загрява!


По същото време видях снимка на поставка "направи си сам" от пластмасови тръби...и реших, че и моят лаптоп ще има такава поставка. Речено сторено!
В интернет има много латиноамерикански сайтове с добри обяснения по темата, единственият недостатък, че бяха все за лаптопи с по-малки размери, а и аз такива тръби, които се залепят не успях да намеря. 
И както става обикновено, добре че са приятелите-намерихме тръби, машина за нагряване и инструмент за рязане.
е за лаптоп 15,6".29 см, 12 см, 27 см и 9 см са размерите на отделните парчета, като имаме:

  • 1 парче от 29 см
  • 2 от 27 см
  • 2 от 12 см
  • 2 от 9 см
От опит отчитам като грешка че страната, която е отпред трябваше да е малко по-ниска, макар че аз и така съм доволна! 

Иначе машината за загряване е нещо подобно, става и с газова горелка, поне така видях в интернет...И понеже сред четящите блога може да има по технически грамотни и да знаят кои са тръбите които се лепят показвам и този вариант  на поставката за лаптоп от сайта: superziper.com


И още няколко идеи от мрежата:


P.S. Ако искате да видите и научите още много нови и интересни неща, посетете нашата страница във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/378107482259981

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Flickr