сряда, 24 октомври 2012 г.

Дръвче от тел

Поставка за бижута

Много често, мъжете казват за нас жените, че сме много разхвърляни и че тоалетката ни е винаги зарината със всякакви гердани, гривнички и т.н. Но те и представа си нямат колко е трудно да намериш нещо сутрин, когато бързаш да излезеш, ако това нещо е затикано някъде в кутията за бижута, преплетено със всички останали върви и закопчалки. Затова днес ние ще ви предложим един лесен начин да организирате вашите бижута. Ще попитате как-ами като си направите поставка за бижута.
Нашата идея е една поставка във формата на дърво-хем удобна, хем красива.

Схемата на изработка на дървото е същата като при дърво от тел, което ви бяхме показали в предна публикаци.

Единствената разлика е, че за това дърво сме използвали тел, която отгоре е с пластмасово покритие. И за да ви обясня по добре, ще ви кажа, че тази тел прилича много на телта, която се използва в тетрадките със спирала, само че е с по-голям размер.

За да ви стане дървото достатъчно здраво, пък и красиво трябва да имате най-малко 40 парчета тел в основата. Ако пък искате дървото да е кичесто и разклонено като истинско дърво, насновете поне 80 отрязъка тел.
Ето това в близък план представляват корените и клоните на нашето дърво.


На края на клоните сме поставили малки пластмасови топчета, кото служат хем за украса, хем представляват своеобразен стопер. Топчетата на нашето дърво имат и още един ефект-светят в тъмното, понеже са топчта от риболовен магазин.
А ето и готовото дърво! Въобще не го щадим и сме го затрупали с гердани ; )))P.S. Ако искате да видите и научите още много нови и интересни неща, посетете нашата нова страница във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/378107482259981
Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Flickr