събота, 25 януари 2014 г.

2014 - Годината на синия дървен кон

2014 - Годината на синия дървен кон


На 31 януари 2014 г. започва новата китайска година. Тя е под знака на Синия дървен кон, който е фин, деликатен енергичен и дружелюбен. Готов е да помогне на всеки и за всичко, стига да е убеден, че насреща му стои достоен за съдействие човек или група. 

Това ще бъде година на решителни действия в различни посоки. Синият кон обича да харчи, да се поглези с нови дрешки, да блесне с нови приятели и възможности.


Модерни цветове ще са синьото и зеленото с всичките им нюанси.

Да тичат свободни, с развята от вятъра грива, това е мечтата на всеки, роден под знака на коня! Родените под този знак са на първо място бунтари и не понасят принуда от какъвто и да е тип. Дори идеите, мненията на тези, които живеят с тях трябва да приличат на техните. 
Пред родените под знака на Коня никога не трябва да се създава впечатление, че се очаква нещо от тях, или да се проявява нетърпение и настойчивост те да свършат нещо. Такова поведение ги дразни и те го смятат за подтискане на свободолюбивия им дух, което неминуемо води до “ бягство” от личността, която ги кара да се чувстват некомфортно. 
В допълнение, родените под този знак са дълбоко убедени в правотатата си, докато смятата, че всички останали грешат, така че е много трудно да се разсъждава с тях или да бъдат убедени да променят мнението си за един или друг аргумент.

Пътуването е едно от най-приятните неща за Конете. Те разсъждават така: “защо вместо да останат у дома на дивана и да си почивам, да не направя една разходка около къщи или по улиците, да поговоря с комшиите, пък дори и да науча някоя новост от квартала или от приятели. 
Разговорът е в действителност областта, където конете се чувстват най-комфортно. За тях е типично да се забавляват в чата с клюки, или по телефона, независимо от размера на прекалено високи сметки.

Домакинска работа и почистване са непоносими за родените под знака на коня. Те предпочитат  да  прехвърли тези задачи на други, или да дадат последните си пари на някой друг, който да свърши това.


Родените под знака на Коня има положителен и общителен характер постигат успехи в много области, но често им липсва тактичност и са малко в повече упорити.
Затова пък са много опитни и обичат да организират разни събития, така че да останат незабравими за участниците, които ще говорят за това много години по-късно. 
И накрая, конете са гостоприемни, имат страхотен вкус и обичат да са винаги заобиколени от приятели.
Обичани, симпатични и пълни с живот Конете имат много приятели, те са инициативни, но и често непредсказуеми.

Успешни за Коня са неговата година, тази на Тигъра и на Кучето, а трябва да внимават през годините на Плъха, Заека и Петела.

P.S. Ако искате да видите и научите още много нови и интересни неща, посетете нашата страница във Facebook на адрес: https://www.facebook.com/?ref=home#!/pages/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%B3/378107482259981

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Translate

Flickr